BURNO NA BERNABEU

Potres u Realu zbog Modrića: Ancelotti se sukobio sa sinom oko Luke, evo zašto je nastao raskol

Champions League - Lille v Real Madrid
Foto: BENOIT TESSIER/REUTERS
1/5
17.10.2024.
u 10:29

Carlov sin Davide smatra kako bi se Real trebao okrenuti mlađim igračima u budućnosti i da mu Modrić uskraćuje prostor za napredak, a Guler je nezadovoljan svojim statusom u momčadi i prijeti odlaskom na zimu.

U redovima španjolskog velikana Real Madrida prema pisanju španjolskih medija izbio je sukob oko hrvatskog kapetana Luke Modrića. Trener Carlo Ancelotti posvađao se sa sinom Davideom i ne želi popustiti u svojoj odluci. Asistent i sin Realova trenera Davide Ancelloti želi forsirati mladog Turčina Ardu Gulera u početnih 11, ali iskusni Carlo smatra kako još nije došlo vrijeme za taj potez.

Ancelotti ima puno povjerenje u Luku i smatra ga ključnim igračem te mu daje prednost u najvažnijim utakmicama. Hrvatski kapetan za Ancelottija ostaje ključni faktor u svlačionici kraljeva i zbog svog veteranskog staža na Bernabeuu ima bezuvjetnu podršku šefa stručnog stožera. Međutim, to je izazvalo sukob u stručnom stožeru Reala, tvrde španjolski mediji.

VEZANI ČLANCI:

Carlov sin Davide smatra kako bi se Real trebao okrenuti mlađim igračima u budućnosti i da mu Modrić uskraćuje prostor za napredak, a Guler je nezadovoljan svojim statusom u momčadi i prijeti odlaskom na zimu. No, stariji Ancelotti bi vrlo rado želio Modriću ponuditi ugovor na još jednu sezonu kako bi skinuo taj teret s leđa. Ostaje za vidjeti kako će ovaj sukob utjecati na klupsku viziju budućnosti...

Mladi Guler je pokazao kako se radi o velikom potencijalu iako nije imao veliku minutažu u kraljevskom klubu, ali iskusni Talijan i dalje vjeruje našem nogometnom majstoru kada su važne utakmice u pitanju. 

GALERIJA Ovo su najbolji strijelci u povijesti Hrvatske

Champions League - Lille v Real Madrid
1/13

Komentara 2

VI
virinvanizaćoška
11:24 17.10.2024.

Niđe veze!

PN
pošteni_načelnik
11:33 17.10.2024.

kad Turci puste Bekavca iz zatvora - neka mladi Turac - igra u prvoj postavi Reala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije