ozljeda gležnja

Potvrđeno: Toni izvan travnjaka mjesec dana

Luca Toni
AFP
25.01.2010.
u 17:09

Talijanski napadač Rome Luca Toni (32) izbivat će s nogometnih travnjaka idućih mjesec dana zbog ozljede gležnja lijeve noge.

- Nikad prije nisam imao problema s lijevim gležnjem. U početku sam mislio da me netko udario, ali kada sam se okrenuo, nije bilo nikoga iza mene. Osjetio sam bol kao da mi je netko bacio kamen na nogu – rekao je Toni nakon obavljenih pretraga.

Podsjetimo, Toni je napustio travnjak na Olimpijskom stadionu u Torinu u subotu, u derbi utakmici 21. kola talijanskoga nogometnog prvenstva, nakon samo tri minute provedene na travnjaku.

Toni je stigao u Romu u siječanjskom prijelaznom roku iz Bayerna na posudbu do kraja sezone, a dosad je za rimski klub nastupio u četiri utakmice i postigao dva gola.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije