TRAGEDIJA U ATENI

Procurili novi detalji šokantne smrti suigrača (31) Hrvata. Poznato što su našli pokraj mrtvog tijela

George Baldock File Photo
Mike Egerton/PRESS ASSOCIATION
10.10.2024.
u 09:21

Uzroci smrti 31-godišnjeg nogometaša "zelenih" još nisu razjašnjeni, a prve informacije govore da je pronađen bez svijesti u bazenu svoje kuće u Glyfadi.

Branič grčkog nogometnog velikana Panathinaikosa i suigrač našeg Tina Jedvaja, Englez George Baldock (31) pronađen je mrtav u bazenu svoje kuće u Glyfadi, na jugu Atene, prenose grčki mediji. Uzroci smrti 31-godišnjeg nogometaša "zelenih" još nisu razjašnjeni, a prve informacije govore da je pronađen bez svijesti u bazenu svoje kuće u Glyfadi.

Grčki mediji navode kako je Baldocka satima tražila supruga koja je s njihovim djetetom u Engleskoj, ali ga nije uspjela locirati. Kontaktirala je vlasnika kuće koji je stigao na mjesto događaja i navodno zatekao nogometaša bez svijesti u bazenu.

VEZANI ČLANCI:

Prema pisanju grčkih medija, Baldockova supruga pokušala je stupiti u kontakt s njim jer im je kćer imala rođendan, ali joj se nije javljao te je poslala poznanika da provjeri je li sve u redu s njim, a onda je saznala tragične vijesti. Na njegovom tijelu nisu pronađene nikakve ozljede, ali točan uzrok smrti znat će se nakon što se provede istraga obdukcija. Grci javljaju i da je pokraj preminulog Grka pronađena boca votke.

Kada se pročulo za smrt nogometaša, odmah su se pojavili šokirani članovi uprave, ali i nogometaši Panathinaikosa. Obitelj je potvrdila tužne vijesti i zamolila medije da poštuju njihovu privatnost u ovim teškim trenucima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije