PRIMERA

Real bez Kake u Valladolidu

Kaka
Reuters
13.03.2010.
u 14:43

Nogometaši Reala na nedjeljni će dvoboj 26. kola španjolskog prvenstva u Valladolid krenuti bez Kake, koji se ozlijedio u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Lyona.

Brazilski 28-godišnji veznjak ozlijedio je aduktor lijeve natkoljenice u 1-1 remiju protiv francuskog Lyona, kojim je Real završio natjecanje u Ligi prvaka u osmini finala već šestu uzastopnu sezonu. Trener Manuel Pellegrini odlučio ga je zbog toga poštedjeti napora kod 18-plasiranog sastava Primere.

Osim na Brazilca, Pellegrini također neće moći računati na Karima Benzemu, Roystona Drenthea i Pepea. Imat će na raspolaganju zato Xabija Alonsa i Marcela, koji su uzvratni dvoboj s Lyonom propustili zbog suspenzije.

Real vodi na ljestvici nakon 25 kola iako je bodovno poravnat s Barcelonom. Oba kluba imaju po 62 boda.

Katalonci sutra dočekuju Valenciju na Nou Campu. Gostima je za nastup u derbiju zbog ozljede ramena upitan David Villa. S obzirom da je trenirao u subotu, za očekivati je da će ipak moći nastupiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije