već trebao igrati

Redknapp: Modrićev oporavak ide jako sporo

Luka Modrić
Reuters
20.10.2009.
u 10:06

Londonski Tottenham još uvijek je osuđen igrati bez svoga ponajboljeg igrača, hrvatskoga nogometnog reprezentativca Luke Modrića, koji je pretrpio prijelom fibule desne potkoljenice.

Modrić je ozlijeđen krajem kolovoza u susretu protiv Birminghama nakon starta Leeja Bowyera, zbog koje se na početku mislilo da će izbivati s travnjaka do polovice listopada. No, vijesti su ipak lošije od toga, a potvrđuje ih i trener Tottenhama Harry Redknapp.

- Produžilo se ovo čekanje na Modrića. Situacija nije dobra jer se oporavlja znatno sporije od očekivanog. Mislio sam kako ću ga u ovom razdoblju već imati spremnoga, ali ništa od toga. I dalje je nesiguran s desnom nogom - rekao je Redknapp i dodao:

- Prošlog tjedna smo pokušali krenuti s laganim treningom. Počeo je s trčkaranjem, ali je odmah bilo vidljivo da ne može, da je sve još svježe i da treba još vremena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije