Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPALI U SKUPINI

Skandali u srpskoj reprezentaciji samo se redaju, a kaos je krenuo zbog nezadovoljstva veterana

Euro 2024 - Denmark v Serbia
Foto: Michaela Stache/REUTERS
1/5
28.06.2024.
u 14:44

Među orlovima je pravi kaos. Reprezentacija je dobila slobodan dan nakon utakmice sa Slovenijom, a Milinković-Savić ju je iskoristio odlaskom u kafić i potukao se sa sunarodnjakom

Situacija u srpskoj nogometnoj reprezentaciji sve je gora i gora, ili je takva barem bila tijekom njihovog sudjelovanja na Euru u Njemačkoj. Reprezentacija pod kormilom Dragana Stojkovića Piksija ispala je s turnira u grupnoj fazi nakon 0-1 poraza protiv Engleske, a onda je ubilježila dva remija protiv Slovenije (1-1) i Danske (0-0), a kako su u tim utakmicama igrali, dobro su i prošli.

Sjetimo se samo što je stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić rekao za Srbiju dan prije početka Eura:

"Što se tiče Srba, i to u smislu ega i njihovih unutrašnjih problema, meni je drago što su oni na turniru jer neće biti dosadno. Pogotovo ako u prvoj utakmici, što je očekivano, izgube. Nadam se da se neće raspasti, onda će biti puno materijala, već dugo nismo vidjeli tko je s kim, tko koga i tako".

Jeličićeva izjava je u srpskim medijima prozvana skandaloznom, međutim, ispostavilo se da je bio u pravu jer u srpskoj reprezentaciji se ne zna tko pije, a tko plaća. 

Među "orlovima" je pravi kaos. Uz to što su zasluženo ispali, u razdoblju između utakmica je bilo svega. Sve je krenulo od 35-godišnjeg Dušana Tadića i vratara Vanju Milinkovića-Savića koji su nakon utakmice protiv Engleske javno pokazali nezadovoljstvo ulogom rezerve u reprezentaciji, a što je tek uslijedilo nakon utakmice protiv Slovenije

Protiv Slovenije bili su puno slabiji i zasluženo su gubili, a onda je uslijedila 95. minuta i gol Jovića iz kornera za 1-1. Umjesto da ih to psihički podigne i da budu još motiviraniji i fokusiraniji na utakmicu s Danskom pošto imaju velike šanse za prolaz, dogodilo se ovo:

Piksi im je dao slobodan dan, a Milinković-Savić ju je iskoristio odlaskom u kafić u Münchenu gdje se potukao sa sunarodnjakom koji mu je dobacio da bi trebao biti u karanteni, a ne piti po kafićima.

Još jedan slučaj koji je zabavljao nogometnu javnost u Srbiji jest snimka u kojoj igrači prije utakmice protiv Danske gledaju u mobitel jednog igrača i šokirano se hvataju za glavu. Špekulira se o tome da su na taj način srpski reprezentativci saznali tko će igrati ključnu utakmicu na Euru i to samo sat i pol prije utakmice

Euro je za Srbiju završio, pretpostavljalo se da je skandalima došao kraj, međutim, kraja im nema. Srpska reprezentacija se kući vraćala s avionom hrvatske aviokompanije s hrvatskim obilježjima, na što je, blago rečeno, eksplodirao, a tko drugi ako ne njihov predsjednik Aleksandar Vučić.

I eto, kao i mi, i naši susjedi su se vratili doma, mnogi navijači priželjkuju otkaz izborniku Piksiju, a sad je sve na odluci saveza.

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Euro 2024 - Denmark v Serbia
1/61
 
Ključne riječi

Komentara 2

DZ
Dzasmin
14:56 28.06.2024.

Hmmm, ja bih volio znati stanje i skandale u repki Ukrajine, ili bas moramo svaki dan citati o stanju kod komsija i o njihovoj repci? Mislim, ono, koga briga, osim mozda Pupovca, pitanje da li i njega?

Avatar CUBE
CUBE
12:17 30.06.2024.

Zato volim večernji, tu sve saznam bez da lutam okolo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije