Engleska 31. kolo

Skupi prvi posrtaj Manchester Cityja na domaćem terenu

Nikica Jelavić (1)
Pixsell
31.03.2012.
u 18:12

Nikica Jelavić igrao je 87 minuta u pobjedi Evertona 2:0 nad WBA-om, a sudjelovao je kod prvog gola.

Dogodilo se napokon i to. Nakon 15 domaćih pobjeda u isto toliko utakmica, Manchester City je prosuo bodove i na svom Etihadu remiziravši sa Sunderlandom (3:3)! No, do 85. minute činilo se kako će Građani upisati poraz. Naime, momčad Roberta Mancinija gubila je 1:3, a onda su u samo dvije minute golovima Balotellija i Kolarova izbjegli pravu katastrofu. Iako je i ovaj rezultat ravan tomu, jer sad prvi rival i vodeći Manchester United ima dva boda više od Cityja i utakmicu manje.

A s druge strane, pod Robertom di Matteom preporođeni Chelsea upisao je novu pobjedu. Ovaj put na teškom gostovanju kod Aston Ville (4:2). Junak dvoboja bio je Branislav Ivanović sa dva gola, a mrežu je zatresao i Fernando Torres.

Nikica Jelavić igrao je do 87. minute u 2:0 domaćoj pobjedi njegova Evertona nad WBA-om. Hrvatski je reprezentativac sudjelovao kod prvog gola (autogol McAuleya), a uspio je zaraditi i žuti karton. A igrao je i Ivan Klasnić, i to do 70. minute u gostujućoj pobjedi njegova Boltona nad Wolverhamptonom 3:2.

Ostali rezultati: QPR - Arsenal 2:1, Wigan - Stoke 2:0, Fulham - Norwich 2:1.

Poredak: Man. United 73(-1), Man. City 71, Arsenal 58, Tottenham 55(-1), Chelsea 53...

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:29 01.04.2012.

Sa titulom se mogu oprostiti,mislim da dosta stvari zavise od trenera,a Mancini nije bas neki vanserijski trener,kakve igrace ima u kadru,misljenja sam da bi recimo Venger,ili Ferguson mnogo vise postigli sa ovom ekipom nego sto je postigao ovaj Zabar,neznam samo postigao ovaj Zabar,neznam samo dokle Arapski Seici imati strpljenja,jer mnogo novca je ulozeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije