Nepopravljiv

Sky otpustio Paula Di Canija zbog fašističke tetovaže!

'Swindon Town manager Paulo di Canio during the FA Cup, Third Round match at The County Ground, Swindon.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: PA/Pixsell
15.09.2016.
u 11:26

– Pogriješili smo. Ispričavamo se svima koji su povrijeđeni. Puno smo razgovarali s Di Caniom i unatoč njegovu profesionalnom ponašanju, odlučili raskinuti ugovor

Legendarni igrač Lazija i West Hama Paulo di Canio nije se opametio ni u 49. godini. Cijelu karijeru koketirao je s fašizmom, salutirao nakon što je zabijao golove za Lazio, a fašizam ga je koštao i otkaza na televiziji Sky.

Naime, u ponedjeljak je Di Canio na Skyu vodio emisiju u kratkoj majici koja je otkrila dio njegovih tetovaža, među kojima i spornu DVX, što simbolizira fašizam.

Ogorčeni gledatelji napali su televizijsku kuću i Di Cania, a jučer je izvršni dopredsjednik Skyja Jacques Raynaud rekao:

– Pogriješili smo. Ispričavamo se svima koji su povrijeđeni. Puno smo razgovarali s Di Caniom i unatoč njegovu profesionalnom ponašanju, odlučili raskinuti ugovor.

Di Canio će sada još teže pronaći trenerski angažman, posljednji klub koji je vodio bio je Sunderland 2013. godine. Osvjedočenog fašista malo će koji klub željeti zaposliti.

Komentara 7

NE
Nemanadimak
12:34 15.09.2016.

evo koliko vrijedi demokracija i sloboda misljenja i govora. procitajte opasnosti demokracije pa ce vam sve biti jasno.

CA
Catalonia
11:38 15.09.2016.

Paolo di Canio uno di noi!!!!

Avatar mama mia
mama mia
19:29 15.09.2016.

A u Hrvata čovjek koji veliča fašistički režim ministar kulture da ti pamet stane znači li to da nam kultura ispod Sky-jeve laku noć Hrvatska

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije