MIROSLAV SLEPIČKA Nadam se da će nakon naše 6:1 pobjede u Varaždinu na stadion doći više naših navijača

Slepička morao u policiju

29.04.2009.
u 16:10

Veli da nije poletio nakon što je u dvije utakmice zabio šest golova. No, ipak je na licu Miroslava Slepičke vidljivo zadovoljstvo, stalno sa sobom nosi smiješak, iako nije klinac odaje malo dječačkog poleta. Uostalom, s dva hat-tricka u dvije utakmice ne može se pohvaliti mnogo igrača, pogotovo ne u Dinamu.

Dva dana u Češkoj
Primjerice, Eduardo da Silva je veliki plavi napadač koji je zabio dva hat-tricka u jednoj sezoni, s po tri komada počastio je u sezoni 2006./07. Cibaliju i Hajduk.

Slepička je postao i zvijezda u Češkoj zahvaljujući pogocima Sesvetama i Varteksu.

- Zovu, zanimaju se za mene i Dinamo. Ali, to je tako, jedan dan si gore, drugi dolje, u nogometu se to mijenja i ne radim od tih golova i trenutačne popularnosti velike stvari - pričao je napadač Dinama koji se vratio iz Češke gdje je proveo dva slobodna dana koliko su imali igrači Dinama.

- Bio sam u kod kuće u Pribramu, ali nisam se baš odmorio. Morao sam rješavati neke administrativne poslove, plaćao sam porez, morao srediti neke dokumente na policiji.

Što se dogodilo ili promijenilo da ste tako eksplodirali?

- Promijenio se trener, promijenilo se i to što napokon igram, ali i što je cijela momčad počela igrati bolje. Sad samo tako treba nastaviti. Momčad je sad ušla u dobru formu, u pravi ritam što je odlično, sad u ovih šest kola treba tako igrati. I radimo na tome.

Slepička je češkim medijima rekao da se nada kako će Dinamo postati prvak i prije posljednjeg kola u Splitu. Gdje bi se Hajduk mogao poskliznuti prije sraza s plavima u posljednjem kolu 1. svibnja?

- Ma, ne razmišljam o Hajduku, važno je da je sve u našim rukama, da sami odlučujemo o raspletu.

I Rijeka će se zatvoriti
O nedjeljnom suparniku, Rijeci, ne zna mnogo.

- Samo to da su treći na tablici, da su jako dobri kad igraju kod kuće, ali u detelje ih ne znam.

Dinamo je Varteksu zabio šest golova, kao i Rijeka Slavenu Belupu. Jamči li to novu golijadu, ili će Rijeka, kao i ostali maksimirski gosti igrati zatvoreno?

- Ne vjerujem da će se otvoriti iako bi to bilo dobro za nogomet. Bilo bi lijepo da opet bude mnogo golova - poželio je Slepička.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije