BORBA ZA PRVAKA

Sljedeći vikend vraća se nikad uzbudljivija HNL, evo rasporeda utakmica

TOP 100 fotografija u 2021. godini
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
22.01.2022.
u 16:30

Tri momčadi na vrhu ljestvice trenutno imaju jednak broj bodova, s tim da je vodeći Dinamo sa utakmicom manje.

Nakon zimske stanke i prijelaznog roka već sljedećeg vikenda vraća se Prva HNL. U nastavku nikad uzbudljivije sezone doznat ćemo jesu li se pojačanja isplatila i kome će pripasti titula prvaka. Hajduk ulazi s nikad većim očekivanjima, Dinamo stiže kao prvak i vodeći u jesenskom dijelu, a Rijeka i Osijek s pojačanjima traže sam vrh.

Od petka do nedjelje igra se 21. kolo kojeg otvaraju Istra i Gorica od 18 sati u petak. Gorica traži čvršće 5. mjesto, dok se Istra nada novim bodovima kako bi se udaljila od zone ispadanja.

U subotu su na rasporedu dva susreta. Prvo, u 15 sati Osijek u Gradskom vrtu dočekuje Slaven Belupo, a od 17 sati i 5 minuta na Šubićevcu je na rasporedu susret Hajduka i Šibenika.

Kolo u nedjelju zatvaraju Lokomotiva i Dragovoljac (15:00h) i od 17:05 prava poslastica u susretu prvoplasiranog Dinama i drugoplasirane Rijeke.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Ključne riječi
HNL

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
22:19 22.01.2022.

"Hajdučke novosti" opet briljiraju! U najavi nastavka prvenstva u rečenici koja nabraja klubove koji pretendiraju za naslov prvo se spomene Hajduk koji za vodećom trojkom zaostaje 5 bodova. Krasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije