opet promašio

Španjolci tvrde: Modrićeva je igra kao ljubav bez seksa!

'Real Madrid\'s Cristiano Ronaldo (C) celebrates his goal with Luka Modric during their Spanish King\'s Cup soccer match against Celta Vigo at Santiago Bernabeu stadium in Madrid January 9, 2013. REUT
'JUAN MEDINA'
15.01.2013.
u 23:54

Jose Mourinho slavio je u prvom susretu četvrtfinala Kupa protiv Valencije, koji je njegov Real Madrid pobijedio sa 2:0

Valencija nije bila dostojan protivnik Realu, koji je već u 37. minuti poveo preko akcije Khedire koju je realizirao Benzema, da bi konačan rezultat postavio gostujući igrač Guardado, koji je u 73. postigao autogol.

Luka Modrić igrao je od početka susreta na poziciji iza Benzeme, a između Özila i Ronalda, ali je zamijenjen u 62. minuti, umjesto njega ušao je Di Maria. Luka je u devetoj minuti imao priliku prvi promijeniti rezultat na semaforu na Santiago Bernabeu, no pucao je neprecizno.

Isto je reagirao i Ronaldo u 80. minuti iz još bolje situacije. Cristiano je bio sam ispred gostujućeg vratara. Nakon burnih reakcija zbog sudačkog kriterija gostujući trener Ernesto Valverde isključen je. Valenciji su dosuđena tri sumnjiva zaleđa, a također su se žalili da su zakinuti za jedanaesterac kada je Carvalho igrao rukom u svom šesnaestercu. Strijelac za Real bio je Benzema u 37. minuti dok je konačan omjer postavio Guardado autogolom u 73. minuti. Luka Modrić igrao je do 62. minute.

Španjolski As ovako je opisao Modrićevu igru:

– Čini se da je to Lukina sudbina: lickanje bez ugriza, stihovi bez poljupca i ljubav bez seksa.

Kup susret igrao je i Mladen Petrić, koji je igrao kod Blackpoola, te je zamijenjen u 79. minuti kada je njegov Fulham gubio 1:0. Dečki su uspjeli i bez Petrića zabiti gol u posljednjoj minuti regularnog vremena za 1:1 te su se zatim u produžecima plasirali u četvrto kolo FA kupa (2:1) i to peti puta zaredom...

U susretu Talijanskog kupa Inter je nakon produžetaka izbacio Bolognu 3:2 (2:2) i plasirao se u polufinale. Nakon što su u četiri minute primili dva pogotka (80. i 84. minuta) Inter je nakon produžetaka protiv Bologne izborio polufinale talijanskog kupa (3:2). Odlučujući pogodak zabio je Ranocchia u 120. minuti. Inter je do 80. imao dva pogotka prednosti.

St. Etienne pobijedio je Lille u polufinalu francuskog Liga kupa i to nakon osam serija jedanaesteraca (7:6). A prije su na jedanaesterce također svladali PSG i Lorient.


Engleska: FA kup, 1/8F: Blackpool-Fulham 1:2 (1:1 produžeci), Sunderland - Bolton 0:2, WBA - QPR 0:1

Italija, Talijanski kup, 1/4F: Inter-Bologna 3:2 (2:2, produžeci)
    
Španjolska, Kup kralja, 1/4F, prva utakmica: Real Madrid-Valencia 2:0

Komentara 17

IS
istima
12:43 16.01.2013.

Ja ne znam kako Španjolci trpe onog Casillas-a..... pa taj nije još ni jednom zabio.

LK
Lopovi_KRADEze
16:04 16.01.2013.

Pa dobro su i rekli. Znao sam odukvijek da nije toliko dobar koliko ste ga napuhavali i uvelicavali

TG
toncimarica@gmail.com
08:33 16.01.2013.

nekad kad sam igrao nogomet gađao sam rašlje i gle pogodio i niko nije to snimio žalosno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije