Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALOSPJEVI ZA DINAMOVCA

Španjolski mediji o Petkoviću: Igrač je za Barcelonu i Real Madrid, a košta samo 2,5 milijuna

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Marko Lukunic/PIXSELL
26.06.2024.
u 10:39

"Ovo je napadač koji su najbolji svjetski eksperti ne tako davno smještali u samu elitu svjetskih napadača, a s klauzulom od 2,5 milijuna eura za mnoge bi bio sjajna jeftina kupnja, pogotovo u današnjem tržištu", piše novinar Jose Espina za poznati španjolski As

Nakon što je njegov nastup na Europskom prvenstvu završen, napadač Dinama i hrvatske reprezentacije Bruno Petković (29) se okreće natrag prema klupskoj karijeri, a ona je u ovim trenucima puna neizvjesnosti.

Naime, prema klauzuli iz ugovora s Dinamom, Petković do 15. srpnja može napustiti redove hrvatskog prvaka ako na Maksimirsku 128 stigne ponuda od 2,5 milijuna eura.

O toj je klauzuli u utorak navečer pisao iznimno poznati španjolski medij Diario As, gdje je objavljen tekst o napadaču Hrvatske i Dinama pod naslovom "Petković, ‘devetka‘ za Real i Barcu, koja košta samo 2,5 milijuna", a tekst potpisuje novinar Jose Espina.

"Nije ovo bilo najbolje Europsko prvenstvo za Petkovića, koji je u utakmicama protiv Španjolske i Albanije proveo 87 minuta na terenu za Hrvatsku, a protiv Italije nije nastupio. Nije zabio, a i promašio je kazneni udarac protiv Španjolske", ističe se u tekstu, ali onda se dodaje druga strana priče:

"U zrelim godinama, s 29 godina na leđima, iza Petkovića je zavidna sezona u kojoj je u 43 nastupa postigao 18 pogodaka", jedna je od poanti u članku španjolskog novinara.

VEZANI ČLANCI:

Espina također prepričava Petkovićeve početke u Italiji te afirmaciju u Dinamu, ali isto tako ističe da bi i veći i manji klubovi mogli profitirati na dovođenju Dinamovog napadača, prvenstveno zbog već spomenute male klauzule.

"Ovo je napadač koji su najbolji svjetski eksperti ne tako davno smještali u samu elitu svjetskih napadača, a s klauzulom od 2,5 milijuna eura za mnoge bi bio sjajna jeftina kupnja, pogotovo u današnjem tržištu", piše Jose Espina.

Komentara 2

TO
Tomi0713
11:14 26.06.2024.

Krenulo nabijanje cijene

Avatar mi hrvati
mi hrvati
13:24 26.06.2024.

haha, jel ovo onaj kaj ni penal ne zna zabiti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije