Uvjerljivih 3:0

Split pobijedio Osijek, Cikalleshi i Roce nezadrživi

Split - Osijek
Ivo Čagalj/PIXSELL
17.10.2014.
u 20:26

Split se bodovno izjednačio s trećeplasiranim Hajdukom, ima 16 bodova, dok je Osijek osmi s 11 bodova

Utakmicom Splita i Osijeka otvoreno je 12. kolo HNL-a, a na Parku mladeži slavili su domaćini sa 3:0. Bila je to još jedna uvjerljiva partija Splita koji je zasluženo pobijedio.

Ključno razdoblje bilo je od 33. do 44. minute kada su domaćini postigli sva tri gola. Prvi gol postigao je Albanac Cikalleshi iz jedanaesterca koji je dosuđen nakon što je Novaković igrao rukom. U 35. minuti Roce je zabio na asistenciju Kvesića, a isti igrač strijelac je bio i devet minuta kasnije nakon odličnog prodora Cikalleshija.

U drugom dijelu nije bilo previše prilika, a Split je pokazao kako mu Osijek "leži". Na Parku Mladeži protiv njega su od mogućeg 21 boda osvojili čak 17.

Split se bodovno izjednačio s trećeplasiranim Hajdukom, ima 16 bodova, dok je Osijek osmi s 11 bodova.

>>Igrač Splita u paklu Beograda: Svi su nas tukli, a ja cijelu noć nisam spavao

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije