SPL - SB 2:1

Split svladao Belupo, Rebić i Ibriks promašivali

Split - Slaven (1)
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
14.07.2013.
u 20:50

Za domaćine su strijelci bili Roce u 9. i Mršić u 45. minuti, dok je pogodak za goste postigao Vojnović u pretposljednjoj minuti susreta

Split je u posljednjoj utakmici prvog kola HNL-a na Parku mladeži s 2:1 svladao Slaven Belupo. Splićani su bili bolji tijekom susreta, no u posljednjim su minutama strepili za pobjedu.

Crveni su prvi gol u novoj sezoni HNL-a postigli već u devetoj minuti utakmice. Belle je odlično prošao po desnoj strani i sve servirao za Rocea koji je samo ugurao loptu u mrežu. Nakon toga su pogodili gredu, a u onda se u 32. minuti dogodila situacija za rubriku "vjerovali ili ne".

Rebić je tukao, Rodić obranio udarac, a lopta se odbila do Ibriksa koji je bio sam na dva metra. No, nekadašnji igrač Osijeka je uspio to promašiti, a lopta je završila visoko preko gola.

Do kraja poluvremena Split je uspio zabiti još jedan pogodak. Rebić je ubacio, a Antonio Mršić, sin trenera Stanka, je glavom pogodio s deset metara. Belupo bi se vjerojatno raspao da je Rebić u 59. minuti iskoristio jedanaesterac nakon igranja rukom Crepulje. No, Rodić je pročitao Rebića i održao nadu gostima iz Koprivnice da mogu do boda.

U 89. minuti Novinić je pogodio za 2:1 nakon čega je krenula opsada splitskog gola. No, igrači u crvenom su to uspjeli izdržati i upisati tri boda za uspješan početak sezone.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije