Čeka se samo Galaxy

Spursi "kupili" Becksa na rasprodaji u Harrodsu

David Beckham
AFP
03.01.2011.
u 14:34

Tottenham i David Beckham sve su dogovorili o dolasku slavnog engleskog nogometaša na White Hart Lane dok traje stanka u američkoj MLS ligi. No, čeka se pristanak LA Galaxyja.

Engleski Sun piše da je Jamie Redknapp, sin menadžera Spursa Harryja, naletio na Beckhama na rasprodaji u Harrodsu, poznatoj londonskoj robnoj kući, gdje mu je bivši kapetan Albiona rekao da bi jako volio igrati za Tottenham. Redknapp je to i potvrdio:

- David je razgovarao s mojim sinom i rekao da mu se jako sviđa kako mi igramo i da bi volio doći. Mislim da bi nam Becks bio od velike pomoći - kaže Redknapp.

No, Beckhamov klub LA Galaxy poručio je prije dva tjedna da slavni Englez ne može na posudbu u Europu, kao što je išao ranije u Milan. Amerikanci su bili ljutiti kad se prošle sezone popularni nogometaš vratio s ozljedom tetive. Ipak, menadžerska tvrtka koja vodi Beckhamove poslove očekuje odgovor od Galaxyja nakon što je poslala upit da mu se dopusti posudba. Uspije li mu plan, Beckham bi do ožujka bio suigrač Luke Modrića, Vedrana Ćorluke i Stipe Pletikose, možda i Nike Kranjčara ne promijeni li klub u međuvremenu.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
21:42 03.01.2011.

Paaa...ovo \"rasprodaja\" je morti i ključna riječ. Ne bih želio ništa ružno napisati o njemu al jednostavno je već malo prestar za paralelno igranje u dvije lige od kojih jedna spada u \"lige petice\". Čak i daleko mlađi igrači bi teško izdržali nastupe bez zimske/ljetnje stanke !!!

PO
Posavina09
11:35 04.01.2011.

glupost ziva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije