Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Sukob hrvatskih i talijanskih navijača u Leipzigu! Dvoje u bolnici zbog teških ozljeda

Euro 2024 - Croatia v Italy
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/4
25.06.2024.
u 17:25

Do sukoba je došlo zbog navijačke zastave koja je najprije ukradena pa zatim vraćena, piše Gazzetta dello Sport i navodi kako je policija identificirala 11 osumnjičenika

Reprezentacije Hrvatske i Italije bez pobjednika (1:1) su odigrale utakmicu trećega kola grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj. Hrvatsku je u vodstvo doveo Luka Modrić u 55. minuti, a šokantan pogodak Mattije Zaccagnija za izjednačenje pao je u 98. minuti susreta. Time su vatreni ostali na dva boda i moraju se poklopiti rezultati četiri utakmice kako bi ušli u osminu finala u društvu četiri najbolje trećeplasirane momčadi. S druge strane, Talijani će u idućoj utakmici igrati protiv Švicarske.

Dan poslije stižu i nove loše vijesti o policijskom izvještaju iz Leipziga. Prema pisanju Gazzette dello Sport, nekoliko hrvatskih navijača izazvalo je incident u središnju istočnonjemačkog grada. Navode kako su fizički napali talijanske navijače i dodaju kao su, prema prvim izvještajima, fizičko ozlijeđene četiri osobe, a od toga su dvije završile u bolnici.

GALERIJA  Tisuće hrvatskih navijača u Leipzigu. Bodrili su vatrene do zadnje minute
Euro 2024 - Croatia v Italy
1/51

Dodaju kako je do sukoba došlo zbog navijačke zastave koja je najprije ukradena pa zatim vraćena. Ozlijeđeni talijanski navijači navodno su policiji kazali da su ih hrvatski navijači tukli "rukama i nogama". Talijanski list prenosi priopćenje policije u kojem stoji kako je uspješno identificirano 11 osumnjičenih osoba.

Riječ je o Hrvatima i Bošnjacima u dobio od 21 do 44 godine. Pušteni su na slobodnu nakon privođenja i ispitivanja. Protiv njih je pokrenut postupak zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

VIDEO Navijači Hrvatske razvili najveću zastavu u Leipzigu: Dugačka je čak 107 metara

Komentara 10

Avatar memento mori
memento mori
19:58 25.06.2024.

Kako to mislite Hrvati i Bošnjaci. Svaki Hrvat od tamo je Hrvat i ima dvojno državljanstvo. A ako je Bošnjak, onda ne navija za Hrvatsku. I ne tuče se rukama i nogama, nego i glavom.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:08 25.06.2024.

Hrvati i Bošnjaci...vjerojatno oni kaj tancaju šumadijsko prej tekme...nebum dalj !

CE
Cecelja
21:40 25.06.2024.

balkanski divljaci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije