IVAN RAKITIĆ:

Teško mi je sjediti na klupi, ali to je trenerova odluka

Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
06.11.2014.
u 14:14

Ove je sezone Raketa za Barcu u Primeri odigrao devet utakmica i zabio dva gola, a u Ligi prvaka je odigrao tri utakmice.

Barcelona je u četvrtom kolu Lige prvaka u Amsterdamu pobijedila Ajax sa 2:0 i tako prekinula niz od dva poraza u nacionalnom prvenstvu. Sretan je zbog toga i Ivan Rakitić.

- Nakon nekoliko vrlo bolnih tjedana i dva poraza u nizu, prilično je dobar osjećaj pobijediti. Mi smo Barcelona i uvijek moramo ići na pobjedu - rekao je Rakitić i nastavio:

- Trener odlučuje tko igra, to je samo njegova odluka. Sve što ja mogu učiniti je naporno raditi i pokazati mu da sam spreman za igru. Iskreno, bilo mi je teško sjediti na klupi, ali najvažnije je da dam najviše što mogu za dobrobit momčadi.

Ove je sezone Raketa za Barcu u Primeri odigrao devet utakmica i zabio dva gola, a u Ligi prvaka je odigrao tri utakmice.

>> Enrique, daj Rakitiću veće ovlasti

Komentara 3

MH
mrtav-hladan
17:24 06.11.2014.

E mili moj ti si samo jedan u nizu prokletnika koji nisu znali cjeniti ono sto su imali Valjda ti je placa bila malena u klubu gdje si bio neko i nesto cak kapiten pa ti je i guzica zinulaiten pa ti je i guzica zinula na vise love i otisao u barcelonu grijati klupu sada sjedi i gledaj kako drugi igraju i normalno mozes im dati potporu sa klupe Glasnim navijanjem Momak uvijek u zivotu vrijedi izreka za sve takove poput tebe Bolje je biti prvi u selu nego drugi u gradu ..

DH
dalibor.hren
08:12 08.11.2014.

Bolje biti prvi na selu (Sevilla) nego zadnji u gradu. Na žalost kasno osvjestimo realnost...

Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
17:26 06.11.2014.

Teško mu je sjediti na klupi jer ovaj Švajcarac je istinski kvalitet, ali to je trenerova odluka i on je prima na rođeni Basel način ruig i ohne nervuze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije