Balakov prije odmora poručio upravi:

Uzmite Zvonimira Soldu za sportskog direktora

Zvonimir Soldo
AFP
12.12.2011.
u 21:12

Kada je prije odlaska na odmor u Španjolsku i Njemačku Hajdukov trener Krasimir Balakov upravi ostavio svoj popis igračkih želja, dao im je i još jednu ideju

- Zvonimir Soldo je slobodan, dovedite njega za sportskog direktora - predložio je Balakov Hrvoju Malešu i tada još članovima uprave Mili Nižetiću i Pavlu Cicarelliju.

Soldo i Balakov veliki su prijatelji, igrali su zajedno u Stuttgartu, ali trenutačno je iznimno teško zamisliti situaciju u kojoj bi bivši Dinamov trener došao na funkciju u Hajduk.

Usto, u međuvremenu je Hajdukova uprava smijenjena, u sedlu je ostao samo Maleš, a o Balakovljevoj ideji uopće se nije ni raspravljalo.

Ali, zato se u Poljudu, i to na sjednici Nadzornog odbora, raspravljalo o plaći Balakova, procijenjeno je da 26 tisuća eura bruto mjesečno, koliko bugarski trener stoji bijele, Hajduk više neće plaćati. Odnosno, Nadzorni odbor smatra da je to previše u odnosu na rezultate momčadi.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista u utorak<<

Ključne riječi

Komentara 3

RE
renato_
23:12 12.12.2011.

NO odlucio da je placa balakovu prevelika.idite vi trenirat tu hrpu neznalica pa da vidimoi kakve cete rezultate imat

Avatar mlijeko
mlijeko
23:45 12.12.2011.

Jel glasao o tome i Luketin iz pržona?

OB
-obrisani-
10:34 13.12.2011.

Uzmite Zvonimira Soldu za sportskog direktora, Ivu Sanadera za vođu Hypo Bank lizinga, Vladimira Zagorca sa vođu sefa i Branimira Glavaša za vođu \"obrađivanja\" sudija i delegata..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije