LIJEPA GESTA

VIDEO Cristiano Ronaldo na teren izašao s teško bolesnom djevojčicom i pobrao simpatije cijelog svijeta

International Friendly - Portugal v Ireland
Foto: RODRIGO ANTUNES/REUTERS
1/3
12.06.2024.
u 15:00

Djevojčica ovaj će trenutak pamtiti za čitav život, a Ronaldo je još jednom pokazao humanost i pobrao simpatije na globalnoj razini

Dva je pogotka u utorak navečer postigao Cristiano Ronaldo za portugalsku reprezentaciju u pobjedi protiv Republike Irske od 3:0. Nakon poraza od Hrvatske u okolici Lisabona prilikom kojeg nije ulazio u igru, Ronaldo je ponovno zablistao u dresu reprezentacije u posljednjoj pripremnoj utakmici pred nadolazeće Europsko prvenstvo. Dvoboj je bio odigran u Aveiru, a Ronaldo je postavio novi rekord koji će teško biti dostignut. Naime, postao je prvi nogometaš u povijesti koji je za nacionalnu reprezentaciju zabio barem jedan pogodak u 21 uzastopnoj kalendarskoj godini. Sve je počelo davne 2004.

Posebne pohvale i lijepu reakciju publike napadač saudijskog Al Nassra i jedan od najvećih nogometaša svih vremena izmamio je već po izlasku na teren. Naime, Ronaldo je kao kapetan predvodio Portugal, a na predstavljanje je izašao u društvu curice u kolicima. Teško bolesna djevojčica ovaj će trenutak pamtiti za čitav život, a Ronaldo je još jednom pokazao humanost i pobrao simpatije na globalnoj razini. Ronaldo je curicu vodio do terena i držao je za ruku za vrijeme intoniranja himni.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

FOTO Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

International Friendly - Portugal v Ireland
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije