Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMPLETAN RASPLET

VIDEO Hrvatska u polufinalu? Tko osvaja naslov? Novinari Večernjeg predviđaju Euro

Večernji TV
13.06.2024.
u 19:37

Koristeći platformu Telegraph, Ledinski i Džindo su predvidjeli poredak u svakoj od šest skupina, potom predvidjeli poredak trećeplasiranih momčadi koji je važan za plasman u nokaut fazu, a nakon toga predviđali turnir u fazi na ispadanje, od osmine finala sve do finala te pobjednika turnira

Europsko prvenstvo u Njemačkoj je pred nama! Utakmicom Njemačke i Škotske u petak navečer od 21 sat u Munchenu na Allianz Areni konačno počinje dugoočekivana 17. smotra najboljih reprezentacija Starog kontinenta. 

Pitanja koja su uobičajeno na usnama ljubitelja nogometa uoči ovakvih velikih nogometnih natjecanja su dobro znana: Tko će osvojiti naslov prvaka? Koje će momčadi pozitivno iznenaditi? Koje će momčadi razočarati i podbaciti?

VEZANI ČLANCI:

Upravo su se tim pitanjima u najnovijoj emisiji na Večernji TV-u bavili glavni urednik sportske rubrike Večernjeg lista Karlo Ledinski te sportski novinar Edi Džindo predviđajući rasplet Eura.

Koristeći platformu Telegraph, Ledinski i Džindo su predvidjeli poredak u svakoj od šest skupina, potom predvidjeli poredak trećeplasiranih momčadi koji je važan za plasman u nokaut fazu, a nakon toga predviđali turnir u fazi na ispadanje, od osmine finala sve do finala te pobjednika turnira. 

Zanimljivo je da se novinari Večernjaka nisu složili oko plasmana Hrvatske na nadolazećem Euru, ali isto tako ni oko pobjednika turnira u Njemačkoj. 

Kako su točno izgledala njihova predviđanja, pogledajte u videu u ovom tekstu ili na YouTube i Facebook kanalima Večernjeg lista.

 

Komentara 2

SU
SULUD
06:36 14.06.2024.

Nažalost ne možete više pitati Veru Ćudinu

GO
Gof33
05:46 14.06.2024.

I Hrgović se je vidio ne u finalu već i na krovu a završio pretučen u podrumu. Nitko nikoga neće pregaziti kao plitak potok, jer ii plitak potok zna postati bujica. Polako s emocijama i tenzijama, poslušajte Dalića i Modrića, oni ovako što ne pričaju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije