KAPETAN SEVILLE

VIDEO Ivan Rakitić nakon Maksimira: Otac je sretan i ponosan, bilo je jako emotivno

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/9
25.02.2022.
u 13:09

- Teška utakmica za nas, primili smo gol kada se činilo da imamo sve pod kontrolom. Na kraju je bila borba do posljednje sekunde. Čestitam Dinamu na pravoj utakmici i pobjedi - rekao je Rakitić

Ivan Rakitić dan nakon utakmice s Dinamom osvrnuo se na utakmicu u kojoj je Sevilla poražena s 1:0, ali je prošla u osminu finala Europske lige budući da je u prvom susretu slavila 3:1.

- Teška utakmica za nas, primili smo gol kada se činilo da imamo sve pod kontrolom. Na kraju je bila borba do posljednje sekunde. Čestitam Dinamu na pravoj utakmici i pobjedi - rekao je Rakitić za Favbet.

Na utakmici je bio i Rakitićev otac Luka.

- Otac je bio jako sretan i ponosan. Bilo je jako emotivno za njega i za mene. Sve je dobro, svi smo sretni i to je najbitnije.

Ključne riječi

Komentara 1

ST
Starotopoljanin
13:58 25.02.2022.

nesretno smo i na brzinu primili dva gola u sevilli,i to nas je kostalo osmine finala.cestitke momcima,na dobro odigranoj utakmici u zagrebu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije