TREĆI POGODAK NA EURU

VIDEO Dani Olmo opet je zabio, pogledajte novi gol bivšeg dinamovca u spektakularnoj utakmici

Euro 2024 - Semi Final - Spain v France
Foto: Annegret Hilse/REUTERS
1/4
09.07.2024.
u 21:57

Olmo se na sjajan način othrvao pažnji francuskih braniča, a njegov snažni udarac prema golu u mrežu je skrenuo Jules Kounde

Iako je Francuska povela u polufinalu Europskog prvenstva protiv Španjolske u Münchenu pogotkom Randala Kolo Muanija već u 9. minuti, Španjolci su taj rezultat preokrenuli već do sredine prvog dijela. Najprije je u 21. minuti zabio Lamine Yamal, a onda je četiri minute kasnije pogodak Danija Olma kasnije pripisan kao autogol Julesa Koundea pa onda vraćen Olmu. O Yamalovom pogotku već smo pisali, a gol bivšeg igrača Dinama posebno je važan.

Momčad Luisa De La Fuentea došla je do preokreta već trećim pogotkom Olma na ovom turniru. U skupini nije zabijao, ali nokaut-faza postala je njegovo razdoblje. Nakon golova Gruziji u osmini finala i Njemačkoj u četvrtfinalu, sada je zabio i u trećoj utakmici u nizu na Euru u Njemačkoj. Pogodak protiv Francuske na Allianz Areni posebno je dojmljiv.

Olmo se na sjajan način othrvao pažnji francuskih braniča, a njegov snažni udarac prema golu u mrežu je skrenuo Jules Kounde. Iako je gol iz 25. minute naknadno upisan kao autogol francuskog beka, nakon dvadesetak minuta i - vjerojatno - niza provjera i ponovnih gledanja, UEFA ga je ipak odlučila "vratiti! Olmu.

POGODAK DANIJA OLMA POGLEDAJTE OVDJE

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije