Ambiciozni drugoligaš

West Ham: Pokušali smo dovesti Torresa i Teveza, odbili su nas

'Chelsea\'s Fernando Torres gestures during their English Premier League soccer match against Birmingham City at Stamford Bridge in London, April 20, 2011.   REUTERS/Eddie Keogh   (BRITAIN - Tags: SPO
'EDDIE KEOGH'
21.02.2012.
u 10:22

– Rekli smo Chelseaju, ako ne može zabijati u Premijernoj ligi, možda ga probudimo u Championshipu. Nisu pristali – otkrivaju vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan.

Engleski drugoligaš West Ham u svom pokušaju da se što prije vrati u elitni razred želio je u zimskom prijelaznom roku dovesti Chelseajeva skupocjenog napadača Fernanda Torresa na posudbu, no klub sa Stamford Bridgea ih je odbio.

– Rekli smo Chelseaju, ako ne može zabijati u Premijernoj ligi, neka dođe u Championship, možda ga razbudimo! Samo su nam rekli: Ne u ovom trenutku – otkrili su vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan.

Ambiciozni dvojac također je pokušao dovesti i odmetnika u Man. Cityju, Carlosa Teveza. Čak tri puta!

– Triput smo ih pitali, triput su nam rekli da nema šanse – priznaju Sullivan i Gold.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije