Kladionice

Za sto eura nude informaciju o namještenoj utakmici i dobitak

'kladjenje_nnn_spo_120211'
''
13.02.2011.
u 12:51

Imamo namještenu nogometnu utakmicu iz lige petice, koeficijent 3,5. U slučaju promašaja - povrat novca. Cijena sto eura!, stajalo je na jednom letku koji je stigao i do redakcije Večernjeg lista.

Nazvali smo "sveznajućeg" i čuli zanimljivu priču:

– Informaciju dobivam iz centrale koja je negdje u Europi. Vjerojatnost dobitka je oko 90 posto. Možemo se naći da mi u ruke date 100 eura ili mi taj iznos možete uplatiti na tekući račun. Zašto se sam ne kladim na veći iznos? Pa, zato što kladionice onda blokiraju taj par. Ovako, kad više ljudi uplaćuje manje iznose, to nije toliko sumnjivo – objasnio je.

O čemu se radi? Pa, očito o čistom triku za navlačenje budala. Slično onom čaju za mušku djecu koji se svojedobno prodavao u Bosni. Ako bi bila rođena djevojčica, vraćan je novac, ali muške djece je ionako bilo barem pola.

Jučer su konačno u NBA, nakon 26 poraza u nizu, do pobjede došli i košarkaši Clevelanda. Mnogi su se kladitelji, u nas i u svijetu, uključili - još tamo nakon 11. ili 12. poraza konjanika - u čekanje njihove pobjede. Uvećavali su iznose iz utakmice u utakmicu (da bi pokrili prethodne gubitke), čekali i dočekali... Pobjedu Clevelanda nad LA Clippersima, ali u produžetku. A u tom slučaju nema dobitka. I opet su kladitelji dobili jasnu poruku: ne pravite se pametnima, kladionice su nepobjedive.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
Doctor
17:05 13.02.2011.

koji je smisao ovog članka?

LU
luanti
18:21 13.02.2011.

treba pitati glupe novinare glupih novina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije