najviši, najniži, najteži...

Žigić najviši s 202 centimetra, Lennon najniži sa samo 165 cm

\'New-Zealand\'s Ryan Nelsen (L) figths for the ball with Serbia\'s Nikola Zigic (R) during their friendly match between their teams in the Hypo Arena Wou0308rthersee Stadium of Klagenfurt on May 29,
Reuters
08.06.2010.
u 12:28

Srpski napadač Nikola Žigić s 202 centimetra bit će najviši igrač među 736 nogometaša koji će sudjelovati na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

Budu li se u drugom dijelu prvenstva susrele Srbija i Engleska, bit će zanimljivo uz Žigića vidjeti i Aarona Lennona, koji je najniži igrač na prvenstvu, sa samo 165 centimetara.

Englezi imaju i drugog najnižeg, Shaun Wright-Phillips viši je od Lennona tek za centimetar.

Pričuvni vratar SAD-a Marcus Hahnemann bit će najteži igrač na prvenstvu, sa čak 99 kilograma. Sva sreća da je vratar, a ne veznjak ili napadač.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije