DRAMA U SPLITU

Beba koju je bacio duševni bolesnik i dalje kritično

19.04.2009.
u 11:45

SPLIT - Glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Marina Kraljević Gudelj opovrgnula je jučerašnje napise u Slobodnoj Dalmaciji kako je policija kasnila na Bene na kojima je duševni bolesnik jučer pokušao ubiti 1,5-mjesečnu bebu.

Zašto je luđak bio na slobodi?

Prvu dojavu policija je o događaju zaprimila u 12.30, a na mjestu događaju bili su već za 10 minuta te odmah uhitili počinitelja nedaleko od mjesta događaja.

Duševni bolesnik, kad je vidio policajce, skočio je u more vičući i vrijeđajući ih. Kad su ga izvukli iz mora, sa sebe je skinuo majicu, bacio se prsima na stijene na plaži te uzeo nekoliko oštrih kamena i počeo sam sebe udarati po tijelu.

Nakon što je pokušao napasti i policijske službenike, svladan je i odveden na Odjel psihijatrije KBC-a Split. Psihički bolesnik, kako neslužbeno doznajemo riječ je o 32-godišnjem Antoniju H., nalazi se trenutačno u 1. policijskoj postaji gdje se nad njim provodi krim-obrada.

Najvjerojatnije će ga tijekom dana saslušati istražni sudac. Jednoipomjesečna djevojčica još uvijek je vrlo kritično, pedijatri na Jedinci intenzivnog liječenja klinike za dječje bolesti splitske bolnice bore se za njezin život.

Kako neslužbeno doznajemo, Antonio H. bio je ovisnik, godinama je maltretirao članove svoje obitelji, majku, oca, brata i sestru. Ima više kaznenih prijava, poglavito zbog nasilničkog ponašanja i zlouporabe opojnih droga.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije