Dnevnik plus

Čačić nakon gostovanja zaprijetio prestankom davanja izjava HTV-u

Predstavljanje Plana 21 u Boćarskom domu (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
06.03.2012.
u 18:54

– Sram vas bilo, kakva ste vi to medijska kuća postali – zapitao je glasno Čačić

Nezadovoljan pitanjima koja mu je u Dnevniku plus postavljao voditelj Aleksandar Stanković, potpredsjednik Vlade Radimir Čačić odmah je nakon emisije očitao bukvicu Stankoviću, a usput su "nastradali" i glavni urednik Bruno Kovačević i urednik Dražen Miočić.

>>Čačić: U slučaju neuspjeha cijela Vlada će preuzeti odgovornost

– Sram vas bilo, kakva ste vi to medijska kuća postali – poručio im je glasno Čačić. Od osobe bliske Čačiću doznajemo da je "pukao" zato što mu je Stanković uporno postavljao pitanja na koja je već više puta odgovorio.

– Da je znao da će Stanković Dnevnik plus pretvoriti u privatni talk show i bildati svoj imidž rotvajlera, Čačić ne bi ni došao u emisiju. On je mislio da će Stankovića zanimati gospodarski problemi – kaže naš izvor.

Doznajemo da je Aleksandru Stanoviću i Bruni Kovačeviću potpredsjednik Vlade Radimir Čačić poručio da HTV-u više neće davati intervjue ni gostovati u njihovim emisijama.

– Razgovor poslije emisije vođen je u Čačićevom stilu – ironično je prokometirao Aleksandar Stanković.

Komentara 85

VI
Vito
06:20 07.03.2012.

06.03.2012. u 21:12h Lisnjak - E bas s njim imamo besplatan shou. On je duhom jos uvjek u propalom rezimu i s nadom da ce +UDBA preko noci pozatvarat njegove neprijatelje. Bit ce jako zanimljivo kako ce se ponasati akoko se kojim slucajem probudi. Naravno, aleksandar stanković

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:07 06.03.2012.

uskoro će komunisti uvesti cenzuru na onu istu televiziju koja ih je dovela na vlast. neka. treba zabraniti sve televizije i sve novine. tako da komunisti zauvijek ostanu na vlasti.

DI
dilija
19:38 06.03.2012.

dva zla neznas koje vece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije