kritika iz hsls-a

D. Kosor: Premijerka rebalansom više ne kontrolira Vladu

'10.07.2010.Zagreb, Hrvatska -  Sredisnje vijece Hrvatske socijalno-liberalne stranke odrzalo se u prostorijama stranke na Zrinjevcu sa poe\\u0300etkom u 11.30 sati.Darinko Kosor o izlasku iz koalicij
'Marko Prpic/PIXSELL'
25.08.2010.
u 11:29

S ovim rebalansom jasno je da neće biti provedbe programa gospodarskog oporavka, smatra predsjednik HSLS-a.

Predloženi rebalans proračuna dokaz je da premijerka Jadranka Kosor više ne kontrolira Vladu niti vladajuću koaliciju te da strateške odluke u Republici Hrvatskoj donose HDZ i HSS. Istaknuo je to danas Darinko Kosor, predsjednik HSLS-a, dodavši da je predloženi rebalans najgori mogući scenarij za državu, građane, ali i buduće generacije pa i buduće Vlade jer ne donosi niti jednu jedinu mjeru već se njima ide u daljnja zaduženja.

- S ovim rebalansom jasno je da neće biti provedbe programa gospodarskog oporavka. On je rezultat uskih parcijalnih interesa HDZ-a i HSS-a. Po meni je i ovo vrlo hrabar potez jer moraš biti hrabar da ne napraviš ništa u najtežoj situaciji u Hrvatskoj od Domovinskog rata - rekao je Kosor. Njegova stranka u subotu će predstaviti čitav niz mjera za gospodarski oporavak i prijedloga kome uzeti da bi se izašlo iz krize.

Kosor je još danas istaknuo da su rezanja trebala zahvatiti socijalne naknade po imovinskom cenzusu te kako je trebalo ozbiljno srezati subvencije i poticaje, primjerice HŽ-u. Komično mu je i što se pogodovalo HSS-u jer su se povećale naknade za poljoprivrednike umjesto da su se smanjile. 

Komentara 30

OB
-obrisani-
13:22 25.08.2010.

Evo još jednog - sve je više onih koji su ZA VLAST SPREMNI ! :(

PI
Pippo9
14:49 25.08.2010.

Vladine mjere daju rezultate a premijerka čvrsto drži stvari pod kontrolomi nitko je ne opstruira.Ove mjere su usmjerene na boljitak i dobrobit građana.A Darinko Kosor je u više navrata pokazao koliko je jadan i nesposoban čovjek koji ne drži do riječi

OB
-obrisani-
13:37 25.08.2010.

bla, bla, trla baba lan, da joj prođe dan!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije