ideja iz njemačke

Dijalog s Beogradom ne donosi Kosovu mjesto u UN

kosovo,zastave,portal
STR-1234/Pixsell
26.02.2013.
u 11:06

Dijalog Kosova i Srbije može osigurati Beogradu početak dijaloga za učlanjenje u Europsku uniju i Prištini omogućiti početak razgovora o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju, ali ne više od toga - piše prištinski dnevnik.

Prištinski dnevnik Koha ditore, pozivajući se na neimenovanog diplomatu, tvrdi kako rezultat dijaloga Prištine i Beograda neće donijeti Kosovu članstvo u Ujedinjene narode.

- Dijalog Kosova i Srbije može osigurati Beogradu početak dijaloga za učlanjenje u Europsku uniju i Prištini omogućiti početak razgovora o Sporazumu o stabilizaciji i pridruživanju, ali ne više od toga - piše prištinski dnevnik kojega prenose mediji u Srbiji.

- Ne, mjesto u UN nije i neće moći biti dio razgovora - rekao je taj diplomat dodajući kako je ideja o članstvu u UN došla iz Njemačke i \"ono je plod razmišljanja kako dijalog može proizvesti više nego što je zamišljeno\".

Dodao je kako je Njemačka imala daleko ambiciozniju agendu od drugih zemalja, posebice od visoke predstavnice EU za vanjsku politiku Catherine Ashton i njenih suradnika, ali se to u kratkom roku ne može ostvariti.

>>Danas: Na sjeveru će uskoro vrijediti zakoni Republike Kosovo

Ključne riječi

Komentara 3

GE
generalsaosnovnom
11:22 26.02.2013.

Očigledno da flego nije verovao u to dok mu nisu javili iz Prištine, kad bi malo sam istraživao i pitao na pravom mestu bio bi i bolje informisan ali lakše je prepisivati nego se mučiti bez potrebe !

Avatar Lt Rinas
Lt Rinas
22:07 26.02.2013.

Dobice stolicu i to tvrdu, da im ochi iskoche.

PA
Papiga
13:12 28.02.2013.

Mnoga nadanja ce pasti u vodu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije