"Magistrala smrti"

Direktan sudar automobila zbog neopreza i magle

nesreća
Maja Šantoši/PIXSELL
10.08.2010.
u 08:17

Vozači lakše ozlijeđeni, na automobilima veća materijalna šteta. Zbog policijskog očevida promet ovim dijelom državne ceste bio je u prekidu oko sat vremena.

VIROVITICA – Na državnoj cesti D2 u mjestu Cabuna nedaleko od Virovitice danas oko 5.50 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je došlo do direktnog sudara dva osobna automobila.

Upravljajući "golfom" slatinskih registarskih oznaka 20-godišnji vozač B. R. je, pretječući kamion, prouzročio direktan sudar s automobilom marke Peugeot našičkih registarskih oznaka koji se kretao iz suprotnog pravca, a kojim je upravljao N. P. (65) iz Đurđenovca.

Prema neslužbenim izvorima nesreća se dogodila zbog neopreza i nedovoljne vidljivosti uzrokovane maglom. U prometnoj nesreći lakše su ozlijeđeni vozači osobnih automobila kojima je liječnička pomoć pružena na mjestu nesreće, a na automobilima je nastala veća materijalna šteta.

Zbog policijskog očevida promet ovim dijelom državne ceste bio je u prekidu oko sat vremena.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Nikica Velikovski
Nikica Velikovski
10:31 10.08.2010.

u našoj zemlji ima puno opasnih mjesta i lako se nastrada na cestama

MP
mpusiu0107
14:08 10.08.2010.

Ne kužim zakaj uvijek ljudi krive mjesta...........nisu mjesta kriva nego vozači oni se ne prilagođavaju uvjetima............ako je nepregledno neideš preticat, ako ne poznaš cestu ne voziš ko divljak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije