teško se ozlijedio

Dječak (9) pao sa zaleđenog krova s visine od 3,2 metra

28.01.2013.
u 11:02

Nesretni događaj odigrao se u nedjelju oko 20 sati na Peščenici. Dijete je prevezeno u KBC Zagreb

Dječak star devet godina teško je ozlijeđen u padu sa zaleđenog krova s visine od 3,2 metra.

Nesretni događaj odigrao se u nedjelju oko 20 sati na Peščenici, u III. Kozari putu, II. odvojku.

Dijete se, navodi zagrebačka policija, popelo na krov kuće koja je u izgradnji. Došlo je do neograđenog balkona koji je u potpunosti bio prekriven ledom, poskliznulo se i palo na dvorište.

Liječnička pomoć pružena mu je u KBC Zagreb.

Komentara 3

TO
Toni50
11:48 28.01.2013.

Dijete se, navodi zagrebačka policija, popelo na krov kuće koja je u izgradnji, i njie bila propisno osigurana -kao gradilište . Djete kao građevinski majstor stručnjak se uputilo na inspekciju gradilišta... Došlo je do neograđenog balkona koji je u potpunostiti bio prekriven ledom, i ne ograđen dijete se poskliznulo i palo na dvorište. Tko je kriv za svu šteteu -lječenje posljedice tko če to platiti mi svi umjesto samo krivac - roditelj !

OB
-obrisani-
12:00 28.01.2013.

diejte ima 9 godina. u tim godinama bi trebao znati da se ne smije penjati na neograđene balkone.

TO
Toni50
23:51 28.01.2013.

8.01.2013. u 12:00h Hohštapler je napisao/la: diejte ima 9 godina. u tim godinama bi trebao znati da se ne smije penjati na neograđene balkone. Ide li bolja logoka - krivica -roditrlj kotitelj... odrasli prave nesreče sa automobilima morali bi znatii kako se vozi pošteno ; koliko ih strada godišnje it e kako ?..... A dosta su veliki i stariji od 9.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije