VATROGASNO VJENČANJE

FOTO Nakon sudbonosnog 'da' odjeknule sirene, kolege iznenadile sretni par: 'Učinili smo to u vatrogasnom stilu'

Foto: Facebook/Vatrogasci Mursko Središće
1/9
27.10.2024.
u 14:59

Vatrogasci iz DVD-a Mursko Središće priredili su im pravo vatrogasno slavlje, pokazujući još jednom koliko je važno zajedništvo koje ujedinjuje vatrogasce.

Dan vjenčanja, trenutak kad s nekim uplovimo u bračne vode, jedan je od najposebnijih dana u životu. To je prilika za proslavu uz obitelj, prijatelje i najbliže, ali ponekad su upravo kolege s posla ti koji svojim iznenađenjem dodaju onu posebnu notu radosti i podrške.

Takvo posebno iznenađenje dočekalo je vatrogasce Nikolu Kraljića i Mihaelu Novak, pripadnike DVD-a Grada Mursko Središće, koji su prošle subote uplovili u bračnu luku. Na svadbenu svečanost stigli su uz zvuke vatrogasnih sirena i podršku svojih kolega, čime je vatrogasna zajednica Murskog Središća ovaj veliki dan učinila još posebnijim. Vatrogasci iz DVD-a Mursko Središće priredili su im pravo vatrogasno slavlje, pokazujući još jednom koliko je važno zajedništvo koje ujedinjuje vatrogasce.

Radosna vijest podijeljena je na Facebook stranici DVD-a Mursko Središće: „Danas, 26.10., otpratili smo čak dva člana u zajedničku bračnu luku. Učinili smo to u vatrogasnom stilu. Nikola Kraljić i Mihaela Novak, želimo vam sve najbolje i neka vas sreća i veselje prate kroz cijeli život.”

>>> FOTO Vatrogasno vjenčanje Nikole Kraljića i Mihaele Novak

1/8

Ključne riječi

Komentara 1

SE
Separator
15:50 27.10.2024.

Ovo je toliko debilno da ne mogu opisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije