jedna osoba ozlijeđena

FOTO Objavljene prve fotografije s mjesta pada aviona: U njemu bila dvojica muškarca iz Istre

Foto: Istarski.hr
1/3
Autori: vecernji.hr, Hina
20.11.2023.
u 14:23

Iako zasad nije poznat točan uzrok pada lakog zrakoplova, navodno se pretpostavlja da je riječ o tehničkom kvaru, a nije isključeno ni da je zapeo u stablu prije pada

Istarska policija objavila je ranije danas kako je jučer u poslijepodnevnim satima došlo do pada manjeg zrakoplova na području Istre, točnije pao je u dvorište obiteljske kuće kod Vrsara. Jedna je osoba u padu zrakoplova lakše ozlijeđena. 

''S događajem je upoznata i nadležna Agencija za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu kao i nadležno državno odvjetništvo koje je na mjestu događaja naložilo obavljanje očevida'', objavila je istarska policija. 

1/3
                                                   

Istarski.hr tako je objavio fotografije s mjesta nesreće, a neslužbeno se doznaje kako su u avionu bila dvojica muškarca iz Istre, od kojih je jedan ozlijeđen. Iako zasad nije poznat točan uzrok pada lakog zrakoplova, navodno se pretpostavlja da je riječ o tehničkom kvaru, a nije isključeno ni da je zapeo u stablu prije pada. Neslužbeno se doznaje kako je zrakoplovom upravljao 56-godišnjak iz Kaštelira, a uz njega u avionu je bio 32-godišnjak iz Poreča, koji je u padu zrakoplova zadobio ozljede.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Komentara 1

FR
franjo
18:19 20.11.2023.

Dali je to bio avion, zrakoplov ili bezmotorna letjelica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije