NASTALA MATERIJALNA ŠTETA

Gorjelo dostavno vozilo u zagrebačkim Utrinama, nema ozlijeđenih

U Zagrebu izgorio dostavni kombi
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
06.01.2022.
u 19:53

Osim dostavnog vozila, požar je zahvatio još jedan parkirani automobil

Danas oko 18 sati zapalio se kombi u zagrebačkom naselju Utrine. Nema ozlijeđenih, a navodno se radilo o kvaru na instalacijama. 

Kako prenosi 24 sata, vatrogasci su dojavu za požar u Šišićevoj ulici dobili u 17.51 sati, a na teren su izašla dva vatrogasna vozila s osam vatrogasaca. 

Osim dostavnog vozila, požar je zahvatio još jedan parkirani automobil

- Taman smo došli na večeru. Nismo ni ušli u stan kad smo začuli buku, odnosno neku trubu. Pomislio sam da sam možda nekom stao na mjesto kad ono izađem van i vidim da gori - kazao je vozač kombija.

06.01.2022., Zagreb - Dostavni kombi izgorio je u Sisicevoj ulici br. 2. U pozaru je osteceno i vozilo parkirano pored kombija. U tijeku je intervencija vatrogasaca. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Požar je ugašen u 18.05 sati, a navodno se radi o požaru na instalacijama. U dostavnom vozilu nije bilo paketa, a policija će na mjestu događaja ostati preko noći te ujutro obaviti očevid. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije