U BiH za 3200 kuna 'položio ispite' za posao građevinara

Kupio diplomu i svjedodžbu pa prijavljen zbog krivotvorenja isprava

policija
Arhiva VL
17.12.2009.
u 09:49

Prevara je otkrivena kada je 42-godišnjak prilikom zasnivanja radnog odnosa u jednoj građevinskoj tvrtki u Zadru priložio krivotvorenu diplomu i svjedodžbu srednje škole.

ZADAR - Policija je protiv 42-godišnjaka u Zadru jučer podnijela kaznenu prijavu zbog krivotvorenja isprava. Utvrđeno je naime da je krajem prošle godine na području Bosne i Hercegovine dogovorio i nabavio krivotvorenu diplomu te svjedodžbu o završenim razredima srednje škole za upravljača građevinskim strojevima i za to je platio, kako navodi policija, oko 3200 kuna.

Otkriven je kada je krivotvorenu diplomu početkom veljače priložio prilikom zasnivanja radnog odnosa u jednoj građevinskoj tvrtki u Zadru.

Ključne riječi

Komentara 4

DA
damocles
10:28 17.12.2009.

Coviku se radi, barem netrazi milostinju od drzave

DO
doktorica
10:10 17.12.2009.

Nije čudo da imamo takovu \"kvalitetnu\" gradnju kad nam takovi grade.

Avatar banana država
banana država
12:41 17.12.2009.

pa čoviek bi radije radio nego prosio po cesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije