brutalno u podgori

Maloljetnika zaskočili, pretukli i ostavili u nesvjesti u gaćama

tucnjava (1)
Duško Jaramaz/Pixsell
05.05.2012.
u 11:42

U Sesvetama je, pak, skupina nasilnika pretukla 22-godišnjaka koji je zbrinut u KB Dubrava

Nekoliko osoba pola sata iza ponoći ispred ugostiteljskog objekta u Klekovoj ulici u Sesvetama fizički je napalo 22-godišnjaka i teško ga ozlijedilo.
Liječnička pomoć 22-godišnjaku pružena je u KB Dubrava, a kriminalističko istraživanje je u tijeku, priopćila je zagrebačka policija.

A sinoć je na hitnom kirurškom prijemu u Kliničkoj bolnici Split liječničku pomoć zatražio maloljetnik, a koji je 30.04.2012. oko ponoći, u Podgori, fizički napadnut od grupe mlađih muških osoba. Utvrđena mu je teška tjelesna ozljeda i nakon ukazane liječničke pomoći pušten je na kućnu njegu. U tijeku je kriminalističko istraživanje.

Okolnosti njegova stradavanja brutalne su. Maloljetnika je skupina nasilnika zaskočila i udarala ga rukama i nogama. Mladić se uslijed udaraca onesvijestio, a kada se nakon nešto više od pola sata probudio, na sebi je imao samo bokserice. skiro se u garažu i tamo dočekao jutro sve dok nije smogao snagedoći kući. U Dom zdravlja Makarska odvela ga je majka.

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

OB
-obrisani-
12:36 05.05.2012.

samo papci i idoti to rade, oni su frustrirani samim sa sobom i nemaju ništ pametnog za raditi pa se iživljavaju na drugima. ja bi ih jako volio vidjeti da se i oni nađu u takvoj situaciji

OB
-obrisani-
12:42 05.05.2012.

U grpaciji su uvijek jaki ,kad su sami podviju repice.... kret.ni...

NL
NLF
06:44 06.05.2012.

Samo čekam suca s mudima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije