buz:

'Milanović nije ni duhovni vođa ni premijer, niti smo mi ovčice'

milanović podravka (1)
Marijan Sušenj/PIXSELL
16.06.2012.
u 12:28

Milanović drsko ignorira činjenicu da je upravo njegova Vlada "počistila" sve neovisne stručnjake u Podravci te ih zamijenila svojim poslušnicima

Jučerašnju izjavu Zorana Milanovića o tome kako nije duhovni otac, već premijer, danas su napali iz Bloka umirovljenici zajedno, ustvrdivši - niti je duhovni otac niti je premijer, niti smo mi njegove ovčice.

"Ova hladna izjava bez trunke empatije prema patnjama stotina tisuća ljudi koji su bez posla i perspektive mogao je izgovoriti samo netko komu su građani ove zemlje zadnja rupa na sviralu", stoji u priopćenju BUZ-a.

Umirovljenici također poručuju kako je u svemu dobro što je Milanović "primijetio" kako država velikim nacionalnim kompanijama nije uvijek bila dobar gospodar. Međutim, dodaje se, Milanović drsko ignorira činjenicu da je upravo njegova Vlada "počistila" sve neovisne stručnjake u Podravci te ih zamijenila svojim poslušnicima - u slučaju Podravke, Zvonimirom Mršićem.

"I kada premijer nakon svega javno tepa svom stranačkom poslušniku kojeg je doslovno 'posadio' na mjesto predsjednika uprave kako nije dobro preveliko miješanje politike u rad kompanije, kako ju ne bi ograničavali u njenom razvoju, čovjeku doista dođe milo", navode iz BUZ-a.

Ključne riječi

Komentara 15

VE
velikazmija
12:53 16.06.2012.

kad je najavljen dolazak mršića u podravku sa 500 000 kuna kao dokapitalizacija prvo pitanje od kud mršiću polas milje a drugo znalo se da je podravka sdp-ova krava muzara kao što je i holding samo su činise drugi putovii putovi i nazivi dali se moglo bonusirati nekog javno dok je hdz- bio na vlasti i 20 dkg kave nisi smio odniti zubaru ili nekom trećem a sad će oni nagraditi one koji pišu ovrhe --daleko je to od socijaldemokracije --

ŠI
Šilo
13:02 16.06.2012.

Ovaj tip će nas upropastiti do kraja.

KU
kudcesname
12:48 16.06.2012.

Milanović će se ubrzo proslaviti s glupim izjavamaa kao i Kiro.Izgleda da i mi ljevičari nemamo više za koga glasati.Sadašnji banditi samo pričaju....dok država propada...kao ljevičar svakim danom sve više uviđam da zapravo između ADZe bandita i SDPe bandida i nema velike razlike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije