UHIĆEN 39-GODIŠNJAK

Napad u Slavonskom Brodu: Oštrim predmetom ozlijedio drugog muškarca

Ivica Galovic/PIXSELL
19.03.2021.
u 23:41

Na mjesto događaja izašli su i pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su pružili pomoć ozlijeđenom

Brodsko-posavska policija uhitila je u petak navečer 39-godišnjaka zbog sumnje da je oštrim predmetom ozlijedio 44-godišnjaka, kojega je Hitna pomoć prevezla na liječenje u bolnicu u Slavonskome Brodu.

Policijska uprava Brosko-posavska izvijestila je kako je u 20,42 sati u Operativno-komunikacijskom centru zaprimljena dojava da je jedna osoba ozlijeđena, nakon čega su policijski službenici izašli na mjesto događaja u Jagićevu ulicu, u Slavonskom Brodu i utvrdili da je oštrim predmetom ozlijeđen muškarac (rođen 1977. godine).

Policijski službenici uhitili su muškarca (rođen 1982. godine), zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, te je u tijeku kriminalističko istraživanje.

Na mjesto događaja izašli su i pripadnici Hitne medicinske pomoći, koji su pružili pomoć ozlijeđenom, te ga prevezli na liječenje u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Ključne riječi

Komentara 1

FM
fmica
10:31 20.03.2021.

manjine opet divljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije