u zadnji tren

More progutalo plažu, tinejdžere zarobljene među valovima izvlačili vatrogasci

nevrijeme
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
28.07.2014.
u 16:21

Na crnogorskom primorju u jučerašnjoj dramatičnoj akciji u posljednji tren spašena je skupina turista

Nevrijeme koje je pogodilo Hrvatsku stvara probleme i na crnogorskom primorju, gdje je u jučerašnjoj dramatičnoj akciji u posljednji tren spašena skupina turista.

Četiri Rusa, osam Slovenaca i jedan Crnogorac, većinom tinejdžeri, u nedjelju ujutro pedalinama su otputili na skrivenu Crvenu plažu na budvanskoj rivijeri, što se pretvorilo u pravu noćnu moru.

Pod naletima nevremena, u popodnevnim satima more se toliko podiglo da je progutalo plažu, a litice oko nje bile  su prestrme da bi s nje otišli pješke.

Spasili su ih budvanski vatrogasci, koji su jednog po jednog turista, improviziranim stepenicama u kasnim večernjim satima, izvukli s plaže, pišu Vijesti.me.

- Plaža je potpuno nepristupačna, litica je bilo toliko strma da smo morali pronaći način kako doći do ljudi. Noć je pala, što je dodatno otežavalo cijelu akciju. Spustili smo stepenice, koje se inače koriste za penjanje na zgrade i tako došli do turista - rekao je Zdravko Šljukić, načelnik tamošnje Službe zaštite i spašavanja.

>>Utopio se Nijemac, Argentinka na brodu prestala disati

>>Novo nevrijeme stiže sredinom tjedna!

>>Nevrijeme pogodilo Dalmaciju: Pljuskovi, grmljavina i dvije pijavice na Pelješcu

Komentara 3

SU
suncesmokvemaslina
18:50 28.07.2014.

kakva je to plaža na kojoj su samo muškarci...

DU
duron2014
17:58 28.07.2014.

Hehs

Avatar Jalnuški
Jalnuški
18:50 28.07.2014.

Ne razumijem kako nevrijeme koje je pogodilo Hrvatsku može stvarati probleme u Crnoj Gori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije