PROMETNA NESREĆA

Poljski tegljač sletio u jarak i prikolicom prepriječio prolaz

poljski sleper
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/4
04.08.2010.
u 00:27

Vozač je ozlijeđen pa je nakon pružene prve pomoći smješten u virovitičku bolnicu.

SLATINA – Poljski vozač N. R. (40) koji je u utorak oko 22.25 sati na državnoj cesti D2 u mjestu Sladojevci prouzročio prometnu nesreću nije bio pod utjecajem alkohola, a slijetanje tegljača poljskih registarskih oznaka s ceste u desni putni jarak dogodilo se jer je vozač prebrzo ušao u zavoj te po kiši nije uspio zadržati kamion na mokrom kolniku.

Kamion se zabio u putni jarak, a prikolica se prepriječila preko ceste pa je promet ovom državnom prometnicom bio zaustavljen i odvijao se zaobilaznim pravcima. Nakon obavljenoga policijskog očevida prikolica je pomaknuta s jednoga kolnog traka pa se promet kroz Sladojevce i sada odvija jednim prometnim trakom.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
11:35 04.08.2010.

. ..Italija dala zeljeno svetlo kraljevini Srbije za pristupne pregovore FAŠISTIČKOJ EUROPI A TO IMA SVOYU CENU ZZA POČETAK ZZERO JE SLLUČAJNO PROKLLIZAO PoLLski KA\"MION. ..OZZ\"NICA. ..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije