Prvi sastanak premijerke Kosor i predsjednika Josipovića

Jadranka Kosor, Ivo Josipović
Goran Stanzl/PIXSELL
01.02.2010.
u 13:23

U srdačnom i prijateljskom razgovoru premijerka Kosor i novoizabrani predsjednik Josipović razgovarali su o mnogim temama, od gospodarske situacije, borbe protiv korupcije, do završetka pregovora i ulaska Hrvatske u Europsku uniju", piše između ostaloga u priopćenju.

Premijerka Jadranka Kosor i novoizabrani predsjednik Ivo Josipović prvi put  su se službeno sastali u Banskim dvorima.

Josipović nakon nešto manje od sat vremena sastanka nije dao izjavu medijima već ih je uputio na priopćenje iz Vlade.

"U srdačnom i prijateljskom razgovoru premijerka Kosor i novoizabrani predsjednik Josipović razgovarali su o mnogim temama, od gospodarske situacije, borbe protiv korupcije, do završetka pregovora i ulaska Hrvatske u Europsku uniju", piše između ostaloga u priopćenju.

Također, dogovoreno je da će se sljedeći sastanak održati u Uredu predsjednika nakon Josipovićeve inauguracije 19. veljače ove godine.

 

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
18:22 01.02.2010.

.braco, tko te dira, tko te ljuti.?? nemoj , da mama cuje, zabranit ce ti igrati se sa internetom, opet..!!! ..BRACOOOOO......idi u pijesak..!!!..cujes li..??

NI
nikolatr
18:45 01.02.2010.

Ne vidim dobro, ali dje je \"drugarici Jaci\" red rose...? :-) Crvan ruza molim i za nju, te za Precjednika...hihihi

BI
bigboii
15:12 01.02.2010.

Kosor i Josipović će se dobro slagati koliko god se Milanović tome bude protivio. Mislim da je Josipović po tome pitanju puno zreliji od Zokija i da će gledati opće dobro, a ne samo stranačku pripadnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije