pješačio kolnikom

Teško ozlijeđen srpski državljanin na A3 pokraj hotela Spačva

nesreća, policija, očevid, ilustracija
Davor Puklavec/Pixsell
12.12.2012.
u 09:59

Na 52-godišnjaka je naletio osobni automobil Hyundai španjolskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji bugarski državljanin i koji se kretao iz smjera Zagreba u smjeru Bajakova

Pokraj hotela Spačva nedaleko od graničnog prijelaza Bajakovo na autocesti A3 sinoć oko 21.30 sati teško je ozlijeđen 52-godišnji državljanin Srbije koji je pješačio kolnikom. Očevidom je utvrđeno da je bez odjeće s reflektirajućom materijom ili nekim izvorom svjetlosti pješice počeo prelaziti kolnik autoceste A3. Tada je na njega u  pretjecajnom traku naletio osobni automobil Hyundai španjolskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 42-godišnji bugarski državljanin i koji se kretao iz smjera Zagreba u smjeru Bajakova.

52-godišnjak je teško i za život opasno ozlijeđen te je zadržan na liječenju u vinkovačkoj bolnici. Policija još nije uspjela utvrditi zbog čega je srpski državljanin prelazio preko autoceste. Protiv 52-godišnjeg srpskog državljanina Prekršajnom sudu dostavljen je optužni prijedlog, kao i posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

>> Pješakinja poginula u naletu auta u Zagrebu, vozač uhićen

Komentara 1

OB
-obrisani-
10:16 12.12.2012.

nadam se da neće biti hrvati krivi i za to..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije