nk karlovac

Upravu NK Karlovca nazivaju lopovima, a klubu ukradeno i drvo!

nogomet
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
02.11.2011.
u 11:00

"Sram vas bilo", jedna je od poruka grafitera čelništvu kluba koji je nakon policijskog očevida i službeno podnio kaznenu prijavu

Iako je prošlog tjedna malo tko vjerovao da u karlovačkom nogometnom prvoligašu može biti gore, ovaj tjedan dokazao je da je i to moguće. Pročelje prostorija kluba doslovce je prekriveno novim grafitima kojima se traži odlazak uprave, ali je se optužuje i za kriminal.

 Poziv policiji

Neodgovorni i nesposobni lažovi, sram vas bilo, uprava odlazi, odlazite lopovi, samo je dio poruka ispisanih crnom bojom kojima je osim fasade prekriven i glavni ulaz te okolni prozori. Prozvani su čak i čelnici HNS-a, a na jednom zidu ispisano je i ime navijačke skupine Gademz. Osim novih grafita, klubu je ukradeno i – drvo. Stablo koje se nalazilo nedaleko od ulaza, kraj terase kafića, proteklih dana odrezano je i odvezeno, a u klubu ne znaju tko je to i kada učinio.

 – Zbog novih grafita pozvali smo policiju. Njihovi djelatnici obavili su očevid, a klub je i formalno podnio kaznenu prijavu zbog uništavanja imovine. Nakon toga nismo dobili informacije jesu li s kime obavili razgovor i jesu li pronašli počinitelje. Vezano za ukradeno drvo, pozvali smo predstavnike gradske tvrtke Zelenilo koji su obavili procjenu pa se nadam da će i taj dio krenuti uobičajenim tijekom – objasnio je uime kluba Hrvoje Čubrić.

 U međuvremenu igrači, koji još uvijek čekaju na svojih šest neisplaćenih plaća, nisu uspjeli izboriti bodove u Šibeniku. Utakmica će vjerojatno ostati zapamćena tek po prvoj minuti koju su igrači obje momčadi, prosvjedujući zbog neisplate plaća, prosjedili na travi. Zato bi se popis odlazaka iz kluba uskoro mogao proširiti. Na njemu bi mogao biti i trener.

 I trener bez plaće

 – Mojim dolaskom u klub napravili smo pozitivan pomak, koji je bio vidljiv i u bodovnom smislu, ali na situaciju kakva je sada više ne mogu utjecati. Na redu je uprava koja mora pronaći način isplate plaća. Bez toga će teško ići jer igrači ne misle na igru nego na novac. Ako mene pitate mislim li na odlazak, odgovorit ću konkretno: Da. Svaki se dan budim s tom mišlju, pa i ja već pet mjeseci nisam dobio plaću – rekao nam je trener Damir Petravić.

Ključne riječi

Komentara 1

IG
igalov49
12:03 04.11.2011.

Htjeli bi plaću, a koliko privrede klubu i gradu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije