Prijavio se u policiju i donio četiri puške, tri bombe i streljivo

Zadranin policiji predao pravi arsenal oružja koji je držao u kući

policija
Arhiva VL
09.02.2010.
u 09:15

Zadranin je predao dvije puške M-48, jednu poluautomatsku pušku, jednu automatsku pušku s četiri okvira, tri ručne bombe i 370 komada streljiva.

ZADAR - Jučer je u prostorije PU zadarske ušao građanin koji je istaknuo da želi ostati anoniman i dragovoljno predati dvije puške M-48, jednu poluautomatsku pušku, jednu automatsku pušku s četiri okvira, tri ručne bombe i 370 komada streljiva.

Iz policije su izvijestili da su oružje i streljivo preuzeli pirotehničari PU zadarske.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
10:43 09.02.2010.

Toliko o jadnom , golorukom , nenaoružanom narodu koji je napadnut od \" ćetnićkog i komunistićkog \" zlotvora i agresora \" Ničim \" izazvan !

OB
-obrisani-
11:04 09.02.2010.

taj se najvjerojatnije bavio prodajom oružja drugoj strani...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije