Željezne stepenice rasjekle automobil, vozač neozlijeđen

pruga
Dragutin Šantoši
02.10.2009.
u 20:38

Samo rijetki vozači osobnih automobila imaju sreću da susret s metalnim grdosijama na željezničkim tračnicama prežive bez ikakvih ozljeda.

Tridesetosmogodišnjem Tomislavu V. iz Slatine danas je očito bio sretan dan, jer se je osobni automobil uspio zaustaviti desetak centimetara dalje od lokomotive putničkog vlaka koji je u 13,51 sat protutnjao željezničkim tračnicama kod nezaštićenog cestovnog prijelaza u prigradskom naselju Kozice.

Da nije metalnih stepenica na putničkim vagonima, koje su rasjekle prednji dio automobila ne pomaknuvši ga s mjesta, ovaj bliski susret prošao bi bez najmanjih posljedica. Automobil je oštećen, a vozaču je policija oduzela vozačku dozvolu na 6 sati kako bi došao k sebi od nesvakidašnjeg šoka. Od 13,51 do 14,15 sati na ovom dijelu željezničke pruge bio je zastoj u prometu.

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:58 05.10.2009.

A da HŽ konačno bar postavi brklje i ne ubija više porezne obveznike koji svake godine njegov nerad i nesposobnost plaćaju s par milijardi kuna subvencije iz proračuna...

TA
taurus
07:23 03.10.2009.

Kako na nezaštićenom cestovnom prijelazu, kada se na fotografiji jasno vide znaci \"Andrijin križ\" i znak \"Stop\"? Tako bi se moglo reći da je do sudara automobila došlo jer auto došao na \"nezaštićenu\" cestu s prvenstvom prolaza. Bio je naime samo znak \"Stop\".

RA
rackizel
08:12 03.10.2009.

Jedna rampa, brklja, branik, koji proizvode u rječkoj tvrtki košta oko 16.000 kuna. Željezničari za postavljanje traže oko 200.000 kuna. Tko tu koga pljačka? Indirektno i ubija?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije