Lanac brze prehrane

Zemlja ćevapa i bureka 20. srpnja dobiva prvi McDonald's

McDonald's
Reuters/PIXSELL
11.07.2011.
u 11:59

Do kraja rujna u Sarajevu, koje vrvi ćevabdžinicama i buregdžinicama, očekuje se i otvaranje "drive-in" restorana ispred hotela Radon Plaza

Nakon Hrvatske i Srbije, i Bosna i Hercegovina dobiva svoj prvi McDonald's. Najpoznatiji lanac brze prehrane svoja će vrata otvoriti 20. srpnja u Sarajevu, donosi portal Sarajevo-x.com.

McDonald's se smjestio u Titovu ulicu, a Sarajlije će svoj prvi hamburger moći naručiti već u 7.30 sati. Do kraja rujna u gradu koji vrvi ćevabdžinicama i buregdžinicama očekuje se i otvaranje "drive-in" restorana ispred hotela Radon Plaza. Hamburger će se moći kupiti za dvije konvertibilne marke, dok će cijena menija biti do sedam KM.

Nakon Sarajeva očekuje se otvorenje restorana i u Banjoj Luci te Mostaru. Hoće li lanac brze prehrane preživjeti u zemlji poznatoj po najukusnijim ćevapima, ostaje nam vidjeti.

Ključne riječi

Komentara 66

MI
mica1111
12:17 11.07.2011.

...e,baš će pored svoje fine hrane jesti to bjelosvjetsko smeće...

PP
pp
12:58 11.07.2011.

vau...svi u Sarajevo! hehe

MO
moveax
12:13 11.07.2011.

Sada ce sarajlije morati davati big chevapp-menu. Cevap+luk+kajmak+velika rakija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije