VATROGASCI NA SIGURNOJ UDALJENOSTI

Susjedi kuće na kojoj je izbio požar: Čuli smo nešto nalik eksploziji, a onda je počeo sukljati dim

Požar Ferenščica
Foto: JVP Zagreb
1/5
12.03.2023.
u 13:56

Požar je gasilo 13 vatrogasaca uz pomoć četiri vozila

U nedjelju oko 12 sati u zagrebačkoj Ferenščici zapalila se garaža uz manju zgradu. Iz JVP Zagreb potvrdili su nam da se radilo o "požaru garaže u razbuktaloj fazi uz kuću trokatnicu".

- Prije nego što smo vidjeli da gori, čuli smo nešto poput eksplozije, a onda su vatra i dim počeli sukljati oko zgrade. Ubrzo su se čule i vatrogasne sirene - ispričao je čitatelj 24sata koji se našao u blizini.

Snimka požarišta zabilježena dronom s termalnom kamerom

Požar je lokaliziran i ugašen nakon manje od sat vremena, a u gašenju je sudjelovalo 13 vatrogasaca sa četiri vozila.

Daljnjom istragom ustanovljeno je da se u garaži nalazi mnoštvo boja i lakova, ali i eksploziva. Hlađenje lokacije vrši se sa sigurne udaljenosti, a policijski službenici prisutni na mjestu događaja dogovorit će naknadna postupanja, izvještavaju vatrogasci.

VIDEO Munja udarila u obiteljsku kuću i zapalila krovište

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
14:14 12.03.2023.

Eksploziv u garaži. Privatnoj. Dobar dan RH, svakodnevni apsurdistane!

Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
14:18 12.03.2023.

Vlasnik zapaljene garaže u Zagrebu priznao: Osim lakova i boja, unutra ima i eksplozivne balkanske materije poput cirkusantskih zastava, HOS tabli, crnih kapa i uniformi, thompsonovih CD-ja i promotivne literature u potporu plemenskih idola haških osuđenih robijaša za ratne zloćine i genocidna nedjela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije