SESVETE

Nasrnuo na muškarca, potom ispalio 15 hitaca u kuću

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
09.01.2019.
u 17:15

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, muškarca se tereti za počinjenje više kaznenih djela

Još jedan incident dogodio se na području Grada Zagreba, kada se 54-godišnji muškarac upustio u fizički sukob s 33-godišnjakom, javlja zagrebačka policija.

Sukob se dogodio na području Sesveta u jednom caffe baru gdje je okršaj započeo, a nakon toga 54-godišnjak se dovezao pred kuću drugog muškarca s automatskom puškom. Ispalio je čak 15 hitaca prema kući i time napravio veću materijalnu štetu. Nedugo nakon toga, problematični je muškarac uhićen te predan pritvorskom nadzorniku. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, muškarca se tereti za počinjenje kaznenih djela „Prijetnja“, „Oštećenje tuđe stvari“ i „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“.

>>Pogledajte video: Privod muškarca osumnjičenog za napad na djevojku

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zagy154
19:58 09.01.2019.

oderat ga kaznom da ostane bez svega pa bu pocel mislit i jos za automatsku pusku

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:00 09.01.2019.

opet migranti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije