Velika kuća

Bestseler o pisaćem stolu, metafori života

Nicole krauss
\"
21.04.2012.
u 17:44

Novi roman govori o dugoj pustolovini nevjerojatnog pisaćeg stola, koji kroz dvadeseto stoljeće putuje od jednog vlasnika do drugog. To je i roman o ljubavi, progonstvu, oskvrnućima rata i iscjeliteljskoj snazi jezika

Profil - Bestseller New York Timesa “Velika kuća” i novi roman autorice hita “Povijest ljubavi” Nicole Krauss govori o dugoj pustolovini nevjerojatnog pisaćeg stola, koji kroz dvadeseto stoljeće putuje od jednog vlasnika do drugog. To je i roman o ljubavi, progonstvu, oskvrnućima rata i iscjeliteljskoj snazi jezika. Dok se zagonetke ovog romana raspliću, očito je kako jedna briljantna metafora, koju nosi nijemi, drveni predmet, može podsjetiti što to znači biti živ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije