Madonna traži modne asistente za koncert u Ljubljani

07.04.2009.
u 15:52

Madonnina karavana koja će se 20. kolovoza zaustaviti i u Ljubljani, trebat će i pomoć lokalnih modnih stručnjaka koji će se skrbiti za izgled plesača, pratećeg benda, kao i kraljice Madonne.

Prijave frizera, stilista i vizažista primaju se do 30. travnja, a tko će imati privilegiju surađivati s Madonninim timom, znat će se u svibnju. Tako će izabrani kandidati dobiti jedinstvenu priliku i iskusiti dinamičnost i profesionalnost rada stručne stilističke ekipe zadužene za modni identitet Madonninih plesača i suradnika.

Zainteresirani frizeri, stilisti i vizažisti trebaju poslati svoje prijave na engleskom jeziku na adresu e-maila info@madonna-ljubljana.com.

Svaka prijava mora sadržavati i odgovore na sljedeća pitanja:

1. Područje na kojem kandidat djeluje (frizer, vizažist, stlist....)

2. Kratki opis iskustva kandidata u navedenom području

3. Zašto mislite da biste baš Vi trebali biti izabrani za asistenata na Madonninu koncertu?

4. Kontakti kandidata

Na natječaj se mogu prijaviti pojedinci kao i timovi stručnjaka, a organizator preporučuje da kandidati slobodno prilože uz prijavu i slike kao i ostale vizualne materijale o svom radu. Lupa promotion obvezuje se, u suradnji sa Stevom Pavlovičem, poznatim frizerom i osnivačem frizerskog salona i akademije Stevo Hair Academy, razmotriti sve prijave pristigle do 30.travnja na navedeni e-mail.

Izabrani kandidati će pismeno biti obaviješteni o odluci žirija, a imena pobjednika će u svibnju biti objavljena i na stranici www.madonna-ljubljana.com.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije